Европейският форум на младите иноватори (European Young Innovators Forum) кани всички млади предприемачи да вземат участие в състезанието InnoPitch 2013. Целта на състезанието е да се избере “Младия иноватор на Европа“. Събитието ще се проведе в Европейския парламент в Брюксел.

InnoPitch

За InnoPitch

InnoPitch е част от събитието за млади иноватори Unconvention, единствената европейска конференция за млади иноватори и всички, подкрепящи младежкото предприемачество и иновации в Европа. В състезанието могат да участват всички граждани на Европейския съюз на възраст под 36 години. Независимо дали вече са започнали собствен бизнес или просто имат добра идея. Ето и малко повече информация:

  • Крайният срок за участие е 18 май.
  • Желаещите трябва да кандидатстват онлайн с видео-клип, в който представят идеята си.
  • Шестте най-добри сред тях ще бъдат поканени в Брюксел на 6 и 7 юни, където ще представят идеите си пред многоуважавано жури, съставено от Карлос Едуардо Еспинал от SeedCamp, Aн Глоувър от Amadeus Capital и Матиас Уменхофер от Европейския инвестиционен фонд. Те ще могат да получат ценни съвети и оценка от тях, както и да презентират пред останалата публика на събитието, сред която са инвеститори, експерти от индустрията, политици, ментори, журналисти и други млади иноватори.
  • Разходите по настаняването и участието в събитието на най-добрите 6 отбора ще бъдат покрити от Европейския форум на младите иноватори.

За да кандидатствате и за повече информация, посетете страницата на конкурса: innopitch.eu или изтеглете брошурата на състезанието.

Ако имате конкретни въпроси, може да се свържете директно с българския представител на Европейският форум на младите иноватори (European Young Innovators Forum) – Десислава Гичева (desislava.gicheva@eyif.eu).