Помислете. Отворете. Спечелете безплатен пропуск за Digitalk. :)

С огромно удоволствие искам да ви съобщя, че организаторите на Digitalk (Digital|K) предложиха да предоставят 3 безплатни пропуска за читатели на Sofia Valley. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса – “Коя индустрия искате да промените и защо?“. След 10 дни събиране на отговори, като коментари под този пост, чрез томбола ще изберем 3-ма от отговорилите, които ще получат билети за Digitalk.

Digitalk

Digitalk е конференция за предприемачи, експерти по продажби и маркетинг, мениджъри и други startup ентусиастиЩе цитирам директно слогана на конференцията:

“DigitalK e платформа, която открива хоризонти и дава възможност на всеки човек да открие своята област, в която да се превърне в предприемач и намери финансиране за своята идея.”

Digitalk

Програмата на конференцията е доста интересна. Нещо повече, конференцията ще бъде открита от Матю Принс, основател и CEO на CloudFlare. След което ще продължи с интересни теми, като:

  • Как се раждат добрите идеи и как да намерим финансиране за тях.
  • Как компаниите се превръщат в глобален бранд и намират своето място на пазара.
  • Стратегии за продажба и други.

Конференцията ще се проведе на 3-ти юни в Народния театър “Иван Вазов”.

Digitalk 2012

Аз миналата година посетих Digitalk 2012. Конференцията беше приятна, интересна и добре организирана. Но не това е най-важното за мен. Точно 2 дена преди Digitalk 2012 публикувах първия си пост в Sofia Valley – “Може ли Софийската долина да стане Силициева?“. Този въпрос тогава много ме мъчеше. Той все още ме мъчи, но както и да е. По това време все още се колебаех дали да имам блог на български. Дали да пиша изобщо на по-социални теми като: “ИТ живота в Софийската долина“, Силициеви долини и Предприемачество. Но презентациите по време на конференцията всъщност ме мотивираха още повече да създам Sofia Valley. Дори през по-голямата част от конференцията се опитвах да пиша и редактирам на телефона си (WordPress приложението за телефон не е особено удобно за тази цел, между другото). Даже май се опитвах да оправя нещо по темата на сайта. Като цяло, ще запомня Digitalk  с това, че ме мотивира още повече да работя и създавам. Но да се върнем на въпроса:

Коя индустрия искате да промените и защо?

Този въпрос е малко странен, но същевременно доста интересен. Хубавото на нашата индустрия (сфера) – информационните технологии – е, че всъщност ние, хората от тази индустрия, бихме могли да променим драстично всяка една друга индустрия. Технологиите навлизат абсолютно навсякъде, така че всяка сфера би могла да бъде корено променена, чрез някакво ново, високотехнологично решение. Ние можем да създадем това ново решение.

И така: Коя индустрия искате да промените? Защо? И как?

Чакаме вашите отговори и мнения до 23:59 ч. на 24-ти Май, за да се включите в томболата и спечелите един от 3-те пропуска за Digitalk. :)